v. 42

Hårlössen fortsätter sin framfart och som ni kanske sett på nyheterna är det ett problem i hela Sverige. Vi uppmanar er därför att fortsätta luskamma minst en gång i veckan.

Reflexvästar har en del elever på sig medans andra har glömt några gånger.Snälla försök att prata om vikte av att synas hemma så att alla fortsätter att ha på sig refläxväst.

Nästa fredag är det FN-dagen och det tänkte vi uppmärksamma här på Sparnäs med en heldag i FNs tecken. Vi kommer att prata och titta på filmer om barnkonventionen och FN.

På fredag är det disco. Lapp har skickats med hem.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena (fråga gärna ditt barn):
Svenska: Läsebok samt tillhörande arbetsbok. Vi har högläsning, tyst läsning. Skriva spökberättelser. Veckans bokstav Ee
Matematik: Mattesafari, addition och subtraktion kap 3, diagnos
So: Värdegrund
No: Barrskog/lövskog, tjädern
Bild: gruppuppgift
Musik: "Pumpa kungen", "Spökrock"
Engelska: My house, spel

Magiska kulan kap 8, OBS! Ändrad läxdag till torsdag
Diamantjakten kap 8, Boken ska med till skolan alla dagar utom tisdag, OBS! Ändrad läxdag till torsdag
Nyckeln till skatten kap 8 till måndag sedan kap 9 till måndagen efter lovet. Boken ska med till skolan måndag, onsdag samt fredag.

Matteläxa tisdag-måndag.