Nu har New Body beställningarna kommit. De som kan har fått ta med sina paket hem, annars meddelar jag via mail att de måste bli hämtade på skolan (vissa kartonger är ganska stora). Det kommer göras ytterligare en beställning den 12 november om det är någon som missat skicka in.

På torsdag är det bad. Något som eleverna ser fram emot. Se till att handduk och badkläder är med. Vi kommer åka på förmiddagen och är tillbaka till lunch. 3orna som brukar ha slöjd har detta på onsdag istället.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena (fråga gärna ditt barn):
Svenska: Läsebok samt tillhörande arbetsbok. Vi har högläsning, tyst läsning. Skriva berättelse.
Matematik: Mattesafari, 1an addition, 2an subtraktion och 3an multiplikation. Kap 4
So: Big Bang!
No/teknik: Hitta jämnvikt
Bild: Alla fäder får se på söndag