Hej

Jag vill påminna om studiedagen som är måndagen den 24 november. Då är eleverna lediga hela dagen.

Som jag skrev på månadsplaneringen vill vi gärna ha teknikprylar t.ex. gamla mobiler, videobandspelare och dylikt till Nobeldagen den 10 december. De behöver inte fungera och de kommer inte att komma med hem igen. Det är ett tag dit men skicka gärna med så snart som möjligt.

I går var vi på badhuset. Något som uppskattades hos de flesta eleverna. Vi tränade bland annat på att flyta, simma, hoppa från kanten och doppa huvudet.

Det är blött ute och jag vill påminna om inneskor, extra kläder och överdrag.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena (fråga gärna ditt barn):
Svenska: Läsebok samt tillhörande arbetsbok. Vi har högläsning, tyst läsning. Skriva berättelse.
Matematik: Mattesafari, 1an addition, 2an subtraktion och 3an multiplikation. Kap 4
No/teknik: Växtens livscykel
Bild: Oktoberbild till våra kalendrar.
Musik: Tango ABC, Räknepolska med klapp, Imse vimse och Bä bä samtidigt, Vår tupp är död som kanon.
Engelska: Färger, höger och vänster, stor och liten

Magiska kulan kap 10
Diamantjakten kap 10