Nu är det inte långt kvar till jul och det händer mycket i skolan fram till dess. Nästa vecka har vi luciaträning med Anita från kyrkan. Ska man gå med i luciatåget ska man vara vid Borgviks kyrka kl.14.00 och luciatåget börjar kl.15.00.  På onsdag är det Nobeldagen och då får man gärna vara finklädd och på torsdag badar vi.

I onsdags hade vi ett uppskattat besök på Grums Ridklubb. Alla eleverna verkade nöjda och de var mycket duktiga. Som ni läst på det papper ni fick hem har de haft ringorm i stallet men förtillfället har de inga utbrott. Alla eleverna blev uppmanade att tvätta händerna noga och fick handsprit samt att skor, handskar, hjälmar och västar sprayades med Virkon.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena (fråga gärna ditt barn):

Svenska: Läsebok samt tillhörande arbetsbok. Vi har högläsning, tyst läsning. Skriva berättelse.
Matematik: Mattesafari, kap 5. 1an subtraktion, 2an multiplikation och bråk, 3an alla fyra räknesätten

No: Hur äter en växt? Hur kan man leta upp en blomma i en flora.
So: Historiska källor
Musik: Julsånger