Hjälp vad tiden går fort. Nu är det bara en vecka kvar till jullovet.

Vi arbetar för fullt i våra böcker för att bli klara med det vi ska innan jul, därför följer vi inte riktigt schemat.

Anita från kyrkan var här och övade luciasånger med oss igen. Vad kul att så många vill/kan vara med i kyrkan. Idag har vi firat lucia på skolan med glögg, pepparkaka och lussekatt vid elden och sedan lekte vi lekar, bland annat tomtekull och klä julgranen.

I onsdags hade vi en lyckad Nobeldag. Tack till alla som skickade med apparater. Det skruvades, fixades och nya uppfinningar tillverkades. Dessa kan man se på en hylla som är uppställd i hallen.

Glöm inte att skicka med det hemliga paketet på måndag (tisdag om man går i förskoleklass). Max 30 kr och inte något godis. Alla har en lapp där det står vad den personen man ska köpa till önskar sig.

På onsdag ska vi till kyrkan och titta på det årliga julspelet. Bussen hämtar oss vid kyrkan ca.13.20 vilket gör att eleverna kommer komma hem tidigare än vanligt.

På torsdag är det elevens val. Eleverna har fått välja mellan olika aktiviteter och kommer att arbeta på olika stationer med dessa. De elever som valt parkour eller pingis behöver ta med sig idrottskläder.

Fredag och julavslutning. Vi avslutar dagen med korvgrillning och bussen hämtar vid skolan klockan 12.00.

Bilder från Nobeldagen och vårat lilla luciafirande finns under fliken gemensamt.