Tack för denna termin. Det har varit roligt att få umgås och lära era barn nya saker. Nu är vi väl förtjänta av ett jullov. Jag hoppas att alla har tid att vila upp sig och så ses vi igen torsdagen den 8 januari.

Denna veckan har vi haft fullt upp. Vi har fortsatt att jobba klart i våra böcker och vi fick lära oss en ny sång på engelska med rörelser till. Den heter 12 days of christmas. På onsdagen gick vi en halkig promenad till kyrkan där vi fick se ett julspel om hur det var när Jesus föddes. Igår, torsdag, så var det elevens val. Alla eleverna hade valt vad de ville göra och flitens lampa lyste. Det bakades rischoklad, gjordes julgranskulor, målades och pärlades bland annat. Idag, fredag, tittade vi på de sista avsnitten i vår julkalender som varit ett hopkok av gamla kalendrar. Allt ifrån Teskedsgumman till Sunes jul. Sedan gick vi ut i gympasalen där vi fick besök av Sam, Minna och Bianca från årets julkalender. De hjälpte oss att hitta våra paket. Vi avslutade dagen med varm choklad, glögg och korv med bröd samt sa ett extra hej då till Simone och Olivia som tyvärr slutar hos oss.