V.2

God fortsättning!

Hoppas alla har haft ett skönt lov och kunnat vila upp sig lite. Idag har eleverna i 1-3 fått nya matteböcker och de som ville har fått med dem hem för att sätta papper på dem. Nytt i kontaktboken är att en liten läslogg för läsläxan sitter inklistrad längst bak. Den ska fyllas i varje vecka. Läsläxan är som vanligt fredag till torsdag för åk 1-2 och måndag till måndag för åk 3. Nytt för terminen är att de kommer få en svenskläxa till i veckan denna är från onsdag till onsdag (tidigare har de bara haft en extra då och då). 2-3ans läxa är kopplad till vad de arbetar med i Språkskrinet, i åk 1 ska vi arbeta mycket med meningar och komma igång med vårt skrivande och läxan kommer därför vara kopplad till det. Matteläxan är från tisdag till måndag.

Öppet hus planeras till lördagen den 14 februari. Detta räknas som en skoldag och bussen går som vanligt, som kompensation kommer eleverna att vara lediga fredagen den 20 februari. Tider och mer information om dagen kommer senare.

Alla fått med en städlista hem och den har även skickats ut med e-post. Titta igenom och se vilken vecka ni har så att det inte blir några missöden.

Föräldramöte planeras till den 29 januari, mer information kommer senare.