Föräldraföreningen bjuder in till årsmöte, lördag den 7 mars. Ni har fått ett mail om detta.

Ett stort tack till föräldraföreningen som har skaffat två nya iPads med tillhörande tangentbord till oss på skolan. Det är mycket uppskattat av både elever och lärare.

Välkomna!
Imorgon har vi öppet hus kl.10-13.
3an börjar dagen med slöjd och 1-2an med svenska sedan är det matematik på schemat. Klockan 11.30 äter vi lunch och efter rasten 12.15 har de ett sista lektionspass med Henrik i idrott och hälsa. Öppet husdagen kompenseras med ledighet fredagen den 20 februari. Vilket gör att vi får ett något längre sportlov.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena
(fråga gärna ditt barn)

Svenska: Läsebok samt tillhörande arbetsbok kap 17. Vi har högläsning, tyst läsning. Skriva berättelse. Skriva meningar.
Matematik: Mattesafari, kap 8, subtraktion
So: Bondestenåldern, tidslinje.
Bild: Hjärtan, kalla och varma färger
Musik: sång och rörelser
Utelektion: Kasta snöboll på ett träd. Hur många kan träffa? På vilket avstånd är det bäst att stå?

Magiska kulan kap 18 (torsdag 19/2 – torsdag 5/3)
Diamantjakten kap 18 (torsdag 19/2 – torsdag 5/3)
Nyckeln till skatten läxa kap 17 tills på måndag. Kap 18 måndag - måndag (efter lovet)

Matteläxa tisdag – måndag: komma-i-kappläxa

Svenska till onasdag
åk 1, Svara på frågor och fylla i alfabetet.
åk 2, lösblad
Åk 3, lösblad