Hej!

Oj, vad trötta eleverna var trötta i måndags. Det är nog tur att vi inte alltid har skola på lördagar. Ett stort tack till de elever som ställde upp och kul att så många föräldrar/anhöriga/vänner kom och tittade hur vi har det i skolan. Som kompensation har eleverna en välförtjänt ledig dag idag, fredag, och näsa vecka är det sportlov.

Igår, torsdag, avslutade vi dagen med bio. Vi tittade på ”Hitta Nemo” samt åt glass och popcorn. Något som var mycket uppskattat av eleverna.

De nationella proven för årskurs 3 har kommit och den 9 mars drar vi igång. Om alla får vara friska bör vi hinna med alla 14 provtillfällena innan påsklovet. Mer information kommer till eleverna i åk.3 samt deras föräldrar efter lovet.

Kom ihåg! torsdagen efter lovet, den 5 mars, har vi bad.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena
(fråga gärna ditt barn)

Svenska: Veckans bokstav Hh, arbetsuppgifter till kap.17. Skrivuppgifter.
Matematik: Mattesafari, kap 8, subtraktion
So: Bondestenåldern, tidslinje.
No: Varför har vi årstider? Jordens lutning.
Musik: sång och rörelser
Utelektion: Längd och tallinje

Magiska kulan kap 18 (torsdag 19/2 – torsdag 5/3)
Diamantjakten kap 18 (torsdag 19/2 – torsdag 5/3)