Hej!

Idag har vi med spänning följt solförmörkelsen på tv4 live. Vi tittade även ut genom fönstret och såg att det blev mycket mörkare. Mycket spännande tyckte många elever.

På utelektionon i tisdags letade vi naturmaterial som vi använde för att skapa konst. Som inspiration tittade vi på några konstverka som ”Vildhjärta”, Maria Westerberg, gjort. Våra konstverk finns i vår lilla utställning i matsalens fönster fram till och med påsk. Kom gärna förbi och titta.

På onsdag kommer Gunilla för till oss för att prata om försäljning av majblommor. Pengarna för försäljningen av dessa kommer eleverna tillgodo genom att pengarna går till skolan till olika elevaktiviteter. Första majblommekommittén har också tidigare sponsrat oss med en elevdator samt våran kamera.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena
(fråga gärna ditt barn)

Svenska: Veckans bokstav Ff, arbetsuppgifter till kap.20
Matematik: Mattesafari, kap 9 + problemlösning, 1:an subtraktion/addition, 2-3 multiplikation