Hej!

Denna vecka har vi haft terminens sista dag i badhuset. Alla elever var mycket duktiga och tränade på det som skulle göras.

De elever som ville sälja majblommor fick med sig dem hem i tisdags. Vi tittade på en livesänd show om majblomman där vi fick lite information om varför majblomman säljs och vart pengarna går. Tobbe trollkarl trollade och Lisa Ajax, idolvinnare, sjöng.

I no har vi pratat om olika livscyklar och passade då på att göra fina grodor som man kan veckla ut och se hur grodans livscykel ser ut.

Alla har fått information om städagen den 25 april i sina plastfickor. Hoppas att alla kan komma och hjälpa till.

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena
(fråga gärna ditt barn)

Svenska: Veckans bokstav y, arbetsuppgifter till kap.22, språkskrinet
Matematik: Mattesafari, kap 10 De som är klara med boken har fått ett häfte med klockan eller problemlösning. Symmetri
So: Bronsålder
No: Fjärilens, duvans, grodans och människans livscykel.
Musik: vad ska vi sjunga på skolavslutningen?
Bild: bronsbilder till vår tidslinje
Utelektion: Symmetri
Engelska: pets