Tiden går och nu är det knappt två veckor kvar till det efterlängtade sommarlovet.

På onsdag får vi besök av skolinspektionen. Alla fick med sig ett brev hem om detta i veckan. De kommer att intervjua några elever, personal, elevhälsan, rektor och huvudman.

I tisdags hade vi de nya eleverna som ska börja förskoleklassen på besök. Tyvärr var inte vädret med oss och det blev en regnig tipspromenad innan vi gick in och gjorde ”namnmonster”.

Vi håller på att avsluta våra arbeten i de olika ämnena. I so gjorde vi klart våra vikingaskepp och på onsdag kommer Henrik ha eleverna i en lektion om de fornnordiska Gudarna.

I no har vi pratat om ängen och kommer börja med kust och hav. På tisdag kommer vi ta en sväng till sjön ihop med 4-6an och se vad vi hittar för något.  Kläder efter väder och stövlar är att rekommendera.

I övrigt arbetar vi klart och befäster våra kunskaper samt att läsprojektet fortsätter även denna vecka. Kom ihåg att fylla i läsloggen! Antalet sidor vi läst är nu uppe i 3000 lästa sidor.

Till läsloggen nästa vecka vill jag att de skriver nya spågummor. Detta blir sista veckan med läslogg hemma, men fortsätt gärna läsa.