Hej!

Nu är det nära till skolavslutning. Bara en vecka kvar och solen har äntligen bestämt sig för att titta fram en stund.

På vårt ute-pass i tisdags hade vi tänkt en trevlig eftermiddag i solen vid sjön ihop med 4-6an. Tyvärr såg vi inte skymten av solen men vi gav oss ner till sjön i alla fall. Vi hade med burkar och håvar för att leta lite kryp i vattnet som vi kunde ta med upp till klassrummet för att titta närmare på. Krypen tyckte inte heller om vädret tror jag för det tog ett tag innan vi hittade några som vi kunde ta med.

I onsdags var skolinspektionen på besök och de blev rundvisade av eleverna i åk 6, hade samtal med någon elev ur varje årskurs samt personal, rektor och styrelse.

Idag har vi varit ute på matematiklektionen och arbetat med volym.

Nästa vecka börjar vi städa ur våra bänkar och pärmar så en extra påse i väskan kan vara bra att skicka med.

Vi fortsätter öva inför skolavslutningen som går av stapeln torsdagen den 11 juni kl.18.00. Efter sången och talen blir det fika i det gröna. Ta med egen dryck så bjuder föräldraföreningen på tårta. Skulle era barn behöva skolskjuts till avslutningen (kl.18.00) måste Anki veta detta senast tisdag.