Nu kommer läsårets sista veckobrev.

Vad roligt att så många av er kunde komma på avslutningen i torsdags och ett stort tack till er föräldrar som ställer upp med städning och på arbetsdagar. Det är mycket värdefullt.

Sista veckan var det mycket som skulle göras klart och städas ur. Det var full fart i klassrummet. På onsdagen var det elevernas-dag. Eleverna har önskat detta under hela vårterminen. De ville bestämma över en dag och jag skulle vara elev. Vi gjorde så att varje årskurs fick hålla i en lektion. Det blev 5-kamp med bland annat limbo, bollkast och stafett, sång och dans samt skattjakt.

Gunilla kom förbi med resultatet av majblommeförsäljningen. I år har vi sålt för 5140 kr. Bra jobbat!

Vi avslutade vårt läsprojekt och totalt läste vi 3841 sidor. FANTASTISKT! Jag vill uppmuntra alla att fortsätta läsa under sommaren. Det kommer underlätta inför kommande läsår. Biblioteken i Värmland är med i en landsomfattande verksamheten "SOMMARBOKEN". Alla barn från förskoleåldern upp till 16 år kan delta. Om du är intresserad finns det mer info att få på biblioteket.

Nu hoppas jag att alla har ett skönt lov framför sig och att vi får många soliga och sköna dagar och önskar de elever som byter skola stort lycka till. Vi andra syns på uppropet den 20 augusti klockan 9.00.

Trevlig sommar!