Nytt läsår!

Välkommen till en ny termin!

Vi är 15 elever i klass F-3 och det är Sara och Marika som kommer att ha hand om er under detta läsår. Det schema ni får medskickat är preliminärt, vi meddelar om det blir några stora förändringar. På fredagar kommer vi ha uteeftermiddagar. Tänk på att vi är ute i alla väder, så kläder efter väder är det som gäller.

Förskoleklassen och klass 1-3 kommer varje dag att ha gemensam samling på morgonen samt fruktstund före förmiddagsrasten. Frukt bjuder skolan på.

Idrott ligger även i år på onsdagar och torsdagar. Förskoleklassen kommer dock bara vara med på torsdagar, på onsdagar kommer istället Marika ha aktivitet med förskoleklassen. Årskurs tre kommer att ha slöjd på torsdagar.

Under året kommer vi att bland annat att arbeta med hur det var att leva förr i tiden, vi kommer titta närmare på människokroppen, vatten, luft, religion skriva berättelser mm.

Vi skulle vilja att ni tog med någon sliten tröja att ha som målartröja här på skolan. Det är så lätt att få färg på kläderna som inte går bort och det vore tråkig. Någon gammal t-shirt som mamma eller pappa slitit ut brukar fungera bra. Det kan också vara skönt att ha ett par innetofflor att ha på sig på dagarna särskilt när det blir sämre väder.