V 45

Hej!
När vi sammanfattar veckan känns det som att vi och eleverna har haft en bra vecka. Vi har hjälpts åt med de olika ämnena och har två ambitiösa vikarier med oss fram till jullovet, det är  Emma Wassberg och Cathrine Kolping.
Emma kommer vara med större delar av veckans lektioner. Cathrine kommer vissa onsdagar och fredagar, hon jobbar även som danspedagog och kommer bla. berika våra musiklektioner.

Alla elever har fått med ett tidsförslag för utvecklingsamtal.

Vi har bytt fredagar till tisdagar för skogen och utelektioner. Kan ju vara så att vädret blir kallare och blötare snart så tänk på kläder efter väder.

På onsdag kommer hela skolan att göra en gemensam vandring/utflykt med korvgrillning. Vill man ha eget fm. fika så går det bra annars kommer också skolan bjuda på frukt.

Torsdag är det höstens första bad så kom ihåg badkläder.

Kom även ihåg årsavgiften på 50kr  till Sparnäs Friskolas ekonomiska förening
PG.607 93 49-4

Hör gärna av er om ni undrar över något, konakt kan ni använda Tommys mailadress. rektor@borgviksskola.se

Kort om vad vi arbetar med i de olika ämnena
(fråga gärna ditt barn)

FK:
Matte;lång och kort, hög och låg
Svenska: Lyckostjärnan

Gemensamt 1-3:
So: Religion, värdegrundsfrågor
No: repetition sinnen
Bild: silkespapper
Musik:Vi har gjort en egen låt   Svenska: Teater     Idrott: Parcour

Åk1:
Svenska: Nn
Magiska kulan kap 9
Matematik: siffran 8

Åk2 och 3:
Svenska: ABC-klubben kap.9, skrivstil
Matematik: Addition

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.