V.49

Hej!

Denna vecka har vi börjat lite med att mäta längd och även volym. Volymen har vi tränat genom att baka kladdkaka till vår nobelmiddag som går av stapeln nästa torsdag. Tidigare år har eleverna klätt upp sig på Nobeldagen och det får man även i år.

Vi har under veckan fortsatt arbetet med mossor och lavar. På veckans lektion fick eleverna studera mossorna och lavarna med lupp, så de fick en närmare bild av dem.

Bad nästa vecka fredag 11/12 för åk.1-3. Förskolan har egen aktivitet på skolan. Tanken är att när och om vi får möjlighet kan vi ta en egen baddag för dem.

Söndag den 13 december är det luciatåg i Borgviks Kyrka klockan 11:00. Det är frivilligt att delta och mer info kommer inom kort. Under fredagen har Mats från kyrkan varit här och luciatränat med eleverna.

Många har mycket egna saker/leksaker med sig hemifrån och det är bäst för oss om dessa stannar hemma. Därför har vi bett eleverna att ta dem hem igen.

Många fina bilder på vår förskoleklass denna vecka. Nästa vecka försöker vi med en ny klass.

Ha en bra helg!