V. 51

Hej!

Barnen har denna vecka fått göra en hälsning till Sara Björck. Som det ser ut i dagsläget kommer vårterminen starta ungefär som vi jobbat nu. Mer information kommer från Tommy framöver.

Eleverna har även jobbat på flitigt under alla lektioner med att slutföra höstens arbete.

Tack för bra uppslutning på drop in-kaffet, det var trevligt att se så många här!

Under fredagen hade vi jullunch med fint pyntad matsal.

Nästa vecka är det sista dagarna innan lovet. På måndagen blir en pysseldag och barnen får ha med sig en ren glasburk utan etikett, som kommer användas under dagen. På tisdag blir det avslutning och eleverna slutar vid lunch, ca. 12:00.

Kommande vecka blir inget nytt veckobrev, men vi vill hälsa en god jul och gott nytt år, så är barnen välkomna igen måndagen den 11 januari med laddade batterier.

Ha ett fint lov!