V.4

Denna vecka har vi haft Lilla Vasaloppet med Värmskogs skola. Eleverna slog gamla rekordet på 11,7 mil, denna gång åkte de hela 12,9 mil tillsammans.

Vi fick brev från Sara Björks elever, som våra elever fått göra vykort med svar på.

Nästa vecka 4/2 bär det av till Ski Sunne. Det kommer gå buss från skolan klockan 8:00, och de som behöver skjuts av Anki till skolan ska höra av sig till henne senast 2/4.  Mer information finns i bladet vi skickade med eleverna hem.

Matteläxabok kommer fortsätta varje vecka med ny tabell. Jättekul att rätta idag när alla skrivit så fint och tränat.

Tvåorna har börjat med hundratal och treorna har börjat med tusental, alla årskurser har jobbat på i raketfart i mattematiken.

Eleverna har startat vårterminen med arbetsglädje och flit, och vi hoppas få behålla det.

Ha en trevlig helg!