v. 6

Nu har Emma Martinsen börjat sin praktik från Barn- och fritidslinjen här hos oss. Hon kommer att vara här mestadels måndag, tisdag och onsdag hela terminen ut.

Det samlas just nu in pengar till en hjärtstartare av Borgviks föreningar och på söndag kan man besöka Sockenstugan och fika kl.13-15. Eleverna har sytt hjärtan som ska dekorera stugan med och det har de gjort med flit. De kommer efter helgen få ta med sig sina alster hem.

Onsdagsförmiddagen tillbringades ute med korvgrillning och naturuppdrag och vi har lärt oss lite om Lodjur och blåmes. Varje vecka presenteras något djur. Vi hade även tur som fick hjälp av Emanuel Delprato som tog bort en rotvälta vid vår skolskog.

I So håller en fin Sverige karta på att ta form.

På fredagen kollade vi på en liten film om eld, vi gjorde sedan en brandövning med klassen.

Påminnelse om liftkortsbetalning för er som ännu inte gjort detta.
Vi har några längdskidor kvar som kan tas hem.