V. 7

På utelektionen blev det en vandring runt långsvängen där vi tittade på spår, mestadels fann vi från hare.

Det blev en gemensam oförberedd brandövning på tisdag som eleverna gjorde bra.

Vår praktikant Emma Martinsen har jobbat med förskolan och ettan som då fått lite mer egentid. Veckans bokstav har varit P och förskolan-ettan fick göra potatistryck.

De fick i veckan ta hem sin mattebok och jobba lite själva och de har gjort bra på sina gångertabeller.

Eleverna har varit inspirerade av sitt arbete med tyngdpunkten i No där de balanserat med fjärilar.

Åk.3 har jobbat med dikter i svenska och Åk.2 har övat på att skriva med talstreck.

Vi avslutade veckan med att göra ett tackkort/bild till Leif som är snäll och gör skidspår varje år.

Vill påminna de av er som glömt liftkortsbetalningen. Henrik önskar 130 kr/vuxen.

Trevlg helg!