V.8

Nu är det sportlovsledigt en hel vecka och vi hoppas ni får ett skönt lov och att alla får tid att friskna till.

Under fredagen hade vi besök från biblioteket och de hade bokprat med eleverna. Vi hoppas de fick ny läsinspiration.

Efter lovet börjar vi med skidskor på idrotten, så ni kan redan nu börja kolla efter skridskor. Det finns en hög på skolan att låna omså blir fallet.

Efter lovet kommer även nationella prov för treorna att börja. De har olika delprov i både svenska och matte, och Sara kommer vara till vår hjälp.

Eleverna fick skicka brev till Sara Björcks elever för ett tag sen och vi fick svar i förra veckan. De har därför fått svara på dem nu under veckan.

Alla elever har fått med sig en pappersrulle hem från skolan för att vi har ett överflöd av gamla pappersrullar.

Ha ett fint lov!