v. 12

Hej!

Vi har denna vecka jobbat klart med havsörnen och eleverna har gjort en plansch. De har fått en pin för sina fina jobb och goda kunskaper. Vill även säga att det är en trevlig grupp att ha med på utflykt.

Åk. 3 har påbörjat sina nationella prov i svenska och det fortsätter vi med efter lovet. Övningar inför nationella proven i matte finns på Bingel om de vill träna lite extra.

Bingel har varit populärt och det har övats flitigt hemma kan vi se :)

Vi hann inte förhöra nians tabell i torsdags så den blir måndagen efter lovet. Motivationen att lära tabeller har varit bra, därför har vi även tagit med de "svårare" tabellerna. Vi kommer fortsätta repetera alla igen så de fastnar. De är till stor hjälp för dem i matten senare om de kan dem.

Bad, idrott och våffellunch avslutade veckan och det var glada elever som gick på ledighet. Även vi är nöjda med vad vi hunnit med och ser fram emot sista veckorna nu på terminen.

Kom ihåg att lämna in enkäten från skolsköterskan och skolenkäten om ni inte gjort det.

Vi alla på skolan önskar er ett trevligt lov och glad påsk!