V.16

Vi har tagit in grodyngel för att se dess utveckling under några veckor framåt. Mycket spännande tycker eleverna. Någon morgon kan det alltså hoppa runt grodor i klassrummet... ;)

Klass F-2 har under terminen fått höra på en kamratsaga om Kungaskogen. I sagan använder de ordspråket "Var mot andra så som du vill att dem ska vara mot dig". På bilden denna vecka har de därför fått rita bokstäverna i ordspråket, som de sedan har fått färglägga i regnbågens färger. Detta ska vi sedan sätta upp på en bra plats i skolan.

För att knyta an till Kungaskogen även i slutet av veckan, har F-3 idag fredag haft samarbetsövning på eftermiddagen. De byggde små kojor och landskap utifrån sagan om Kungaskogen. Vi avslutade dagen med musik i solen.

Hoppas allt går bra med läsprojektet.

Vi har lagt ut bilderna från utflykten till Värmlandsnäs. Bilderna ligger under F-3:ans flik.

Viktiga datum:

Studiedag nu på måndag 25 april, eleverna är hemma.
Bad onsdag 27 april på eftermiddagen 13:00, de slutar efteråt.
Skräpplockardag 4 maj, kläder efter väder.
Vi funderar på en liten sommaravslutning kvällen den 2 juni, info kommer framöver.
Skolavslutning 9 juni 18:00.

Ha en bra helg!