V. 22

Nu har ännu en vecka flugit förbi. Veckan har bjudit på fint och varmt väder och sommarlovet är inom räckhåll.

Vi började veckan med ett besök på Sliperiet. Vistelsen började med lite ”bubbel”, och sedan guidade Oscar Magnusson oss runt bland fotografier, skulpturer, målningar och glaskonst. Dagen avslutades med glass i hamnen som föräldraföreningen bjöd på.

Vi vill passa på att tacka för bra uppslutning under torsdagens vernissage. Det var mycket trevligt och eleverna verkar nöjda och glada.

Nästa vecka går vi in på avslutningsveckan. Veckan börjar med en ledig dag då det är Sveriges nationaldag. Under nästa vecka kommer det bli avslut i böcker och projekt. Eleverna kommer få med sig sina bilder, pyssel och urgjorda böcker hem.

På torsdag 9/6 är det avslutningsdagen. Eleverna kommer sluta tidigare och sluta ca. 13:00. De blir hemkörda med bussen.  Avslutningen är på skolan 18:00. Föräldraföreningen kommer bjuda på tårta, men utöver det får egen fika medtas. Nu är ett välförtjänst sommarlov snart här!

Viktiga datum:
6 juni - Lediga