Första hela veckan har gått och vi har börjat arbeta i våra böcker. 
Alla är väldigt flitiga så här i början av terminen och vi får hoppas att det håller i sig. Jag förstår om de är trötta när de kommer hem för det blir mycket intensiva dagar så här ibörjan när mycket är nytt och man får träffa alla kompisar igen efter lovet.

Jag har skickat ett mail till alla med den nya koden till nyckelskåpet här på skolan (för stödning). Har ni inte fått mailet så hör av er så ska jag se till att jag har rätt mailadress och att ni får den rätta koden.

Vi har från och med måndag fått en ny rektor på skolan. Det blir Tommy Eckman och han kommer även att arbeta som resurs i klasserna. Vi ser fram emot ett bra samarbete.

Som ni kanske ser har jag fått in rss-symbolen där man ska kunna prenumerera på inläggen på denna sida. Jag har dock inte ännu förstått mig på hur det går till men meddelar så snart jag vet.


Bilder från en av våra matematiklektioner.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Elise. Eckman. » v.41:  ”Bra inledning, och det var ett gätte bra slut!!!!!!!!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-